Dinero

OptikPartner kan deles op i forskellige moduler, du kan få den helt store løsning eller en billigere starter model

OptikPartner og Dinero

Du kan nemt overføre dit regnskab fra OptikPartner til Dinero.

Integrér med Dinero regnskabsprogram

Hvem er Dinero? Det korte svar er, at Dinero er Danmarks bedste online regnskabsprogram. Det uddybende svar er, at Dinero er et regnskabsprogram skræddersyet til dig, som er iværksætter eller selvstændig. Dinero sørger for, at dit regnskab stemmer, uden at det får lov at stjæle din tid eller overskud.

 

Hvorfor vælge Dinero?

Når du vælger Dinero, er du aldrig alene om dit regnskabsarbejde. Dinero giver dig nemlig et økonomisk overblik, og effektiviserer regnskabsarbejdet, så du har mere tid til det, som du brænder for i din virksomhed. Med Dinero får du dig en ny bedste regnskabsven – den digitale bogføringsassistent. Den sørger for, at du bogfører på den rigtige konto og får de rigtige fradrag. Glem alt om at bekymre dig om korrekt bogføring, og brug i stedet din sparsomme tid på dine kunder.

 

Integrér OptikPartner med Dinero

Vores løsninger er stærke hver for sig, men ved at integrere de to systemer, vil du opleve at de er endnu stærkere sammen. Når du integrerer OptikPartner med Dinero, snakker dit POS fra OptikPartner sammen med dit regnskabsprogram, hvilket vil spare dig for en masse manuelt tastearbejde og samtidig minimere risikoen for fejl. For hvert solgte produkt i din virksomhed, vil der automatisk blive oprettet en faktura i Dinero. Uanset, hvordan kunden vælger at betale, vil fakturaerne blive udlignet med hinanden, så dit regnskab altid stemmer.

 

Start i dag

Hvis du i forvejen er bruger af både OptikPartner og Dinero, kan du med fordel starte integrationen allerede i dag og lade de to systemer snakke sammen. Du vil få mindre bekymringer og få mere tid til din virksomheds kerneaktiviteter. Hvis du ikke allerede er bruger af Dinero, men er nysgerrig på, om det er noget for dig og din virksomhed, så prøv Dinero.