Hvilken pakke skal jeg vælge?

OptikPartner passer til alle. Vi passer til  kæder med over 100 butikker, eller den nystartet butik. Her får alle samme service!

Prøv gratis 1 måned

Prøv OptikPartner gratis i en måned for at se hvor nemt det er.

Sammen med din demo vælger vi et tidspunkt hvor vi kan gennemgå OptikPartner sammen med dig, så vi sikre os at du får den rette undervisning så du kommer godt fra start.

Efter denne måned kan du frit vælge mellem hvilke af vores pakker du ønsker at benytte dig af.

Det er en uforpligtende prøve, der vil ikke være nogen udgifter forbundet med at prøve OptikPartner.

Basis-pakken

Med vores basispakke har du alt hvad du skal bruge for at drive din Optikker butik perfekt. Du får værktøjer til alt det nødvendige som synsprøver kasseapperat og alt andet i pakken.

Den er til dig som ikke har brug for abonnementløsninger, eller vil spare nogen penge, og lave glas- samt linsebestillinger i leverandørens platforme.

Retail-pakken

OptikParner Retail indeholder alt det fra vores basispakke, men hvis du gerne vil tage imod abonnementbetalinger for enten linseabonnementer eller brilleleje er denne pakke helt perfekt til dig.

Premium-pakken

Vores Premium-pakke indeholder alt hvad du er vandt til fra andre journalføringsplatforme, det vil sige.

Glas- samt linsebestilling uden at benytte andre platforme end OptikPartner, vi har integration til over 9 glasfabrikker.

Med vores automatiske mailflows kan du sikre at dine kunder altid kommer tilbage til dig.

Yderligere får du også mulighed for at holde styr på dine medarbejders arbejdskalender. 

Enterprise-pakken

Vores mål med OptikPartner er at altid give dig de nyeste teknologier som giver dig en fordel i forhold til dine konkurrenter.

Her får du blandt andet kundeundersøgelser som du kan sende til dine kunder efter køb for at sikre du holder et godt serviceniveau.

Dine kunder kan logge ind i en selvbetjeningskiosk hvor de selv kan finde deres regninger og se deres fremtidige og tidligere aftaler. 

Bestil din pakke

Din ansøgning her er ikke bindende, vi tager fat i dig så hurtigt som muligt for at sikre os vi kommer bedst muligt i mål med din løsning, og tager en snak om dine behov for at gøre din hverdag lettere.

Du er også velkommen til at skrive til os på info@optikpartner.dk, eller give os et ring på 71747249.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.