Mere tid til dine kunder!

Din Loyale IT Partner!

OptikPartner.dk

Dashboard

Dashboard – hjælper dig med at skabe overblik over din hverdag


På dashboardet er det altid muligt for dig som optiker at danne overblik over dagens program. Her har mulighed for at se dagens opgaver i form af aftaler, linse- og glasbestillinger, dagens omsætning samt opfølgning på kundeaftaler.

Dashboardet er vores måde at hjælpe dig som optiker med at få mere overblik over dagens gang i din forretning, så vi kan sikre os, at du har tid til at gøre det, du er bedst til.
Kalender og Online booking

Kalender og Online booking


Kalenderen i OptikPartner er med til at give dig et overblik over dagens og ugens forløb, kalenderen bliver opsat så hver medarbejder kan booke aftaler i den, det kan være alt fra synsprøver, linsekontrol og leverandørbesøg.

En anden ting ved kalenderen er, at den kan kobles op på vores webbooking, så du på din hjemmeside kan give kunderne mulighed for selv at booke en tid hos jer, det kan være til synsprøver, kontroller osv.
Ekspedition

Ekspedition – Indberetter automatisk til dit regnskabssystem og Sygesikring Danmark


Ekspeditionen i OptikPartner er lavet ud fra tanken om at gøre det så enkelt som muligt for optikeren. Derfor overføres salget automatisk til jeres regnskabssystem, og hvis kunden er medlem af Sygesikring Danmark, foregår indrapporteringen automatisk.

Under ekspeditionen er lavet et modul som hedder Quickfinder, som viser de 9 mest solgte produkter for at gøre ekspeditionen hurtigere og mere effektiv.
Kundekartotek

Kundekartotek


Hos OptikPartner passer vi på jeres kunders information og har databeskyttelse i højsædet.

Under hver enkelt kunde kan man hurtigt danne sig et overblik over kundens historik i form af seneste synsprøve, glas- eller linsebestilling, finde information om kunden har et linseabonnement og betalingsaftaler hos en osv. På kunden er det også muligt at se kommende aftaler eller påmindelser ift. udmåling og kontrol for eksempel.
Rapporter

Rapporter – Hjælper dig med at danne overblik over din forretning


Rapportfunktionen i OptikPartner skal være med til at visualisere din forretning ud fra forskellige parametre. Det kan være i form af omsætning, antal kunder, antal salg, profit og meget mere.

Her kan du hurtigt se, hvilke brands der sælger godt, og i hvilke perioder der er mest gang i forretningen. Rapporterne kan laves over enkelte dage, uger eller måneder.
Produkter

Produkter – Vi samarbejder med landet bedste udbydere af glas og kontaktlinser


Hos OptikPartner samarbejder vi med en lang række af landets førende glas- og linseleverandører.

Heriblandt Essilor, Zeiss, MPO, Alcon, Johnson & Johnson og mange flere. Vi har integrationer med en lang række leverandører, hvilket betyder for dig, at bestillingen af glas og linser er super enkel og effektiv.